Taraf nunta Bucuresti

Conservarea traditiilor autohtone

Responsabilitatea de a conserva cu grija si pasiune cultura muzicala traditionala, dar si placerea de a incanta auzul nuntasilor din cele patru colturi ale peisajului mitoritic cu piese lautaresti autentice intruchipeaza doua valori pe care le promoveaza la cel mai inalt rang formatia Simona Tone - un adevarat taraf nunta Bucuresti, ce a castigat de-a lungul timpului pretuirea si aprecierea indragostilor care doresc sa isi celebreze dupa calapodul stramosesc cel mai important eveniment din viata lor. Desi spiritul contemporan al societatii actuale a atras dupa sine si o disparitie treptata, dar sigura, a tezaurului folcloric autentic, dumneavoastra aveti inca posibilitatea de va bucura de acordurile melodioase ale instrumentelor clasice, dar si de o voce lina, gata sa intepreteze cu foc versurile de dragoste ale pieselor stravechi.

Componenta acestui taraf nunta Bucuresti infatiseaza doar oameni pasionati de ceea ce fac, care de-a lungul timpului au depus eforturi uimitoare pentru a prelungi traditiiile autohtone ce sunt estompate de efemeritatea timpului. Suntem iremediabili indragostiti de vibratia culturii romanesti si dorim pe cat posibil sa prelungim aceasta arta pretioasa, motiv pentru care alegem sa ne pastram statutul privilegiat de taraf nunta si incantam auzul nuntasilor de fiecare data cand ni se ofera oportunitatea.

Amalgam duios de instrumente si voci sensibile

Deopotriva suflete si voci de aur, interpretii si instrumentistii care alcatuiesc acest taraf nunta Bucuresti au reusit de-a lungul timpului sa impresioneze auditoriul national prin intermediul reprezentatiilor live de calitate. Un aport semnificativ este sustinut si de catre interpreti, solista acestui taraf nunta - Simona Tone - individualizandu-se printr-un timbru unic, duios si plin de sensibilitate, care reuseste de fiecare data sa emotioneze invitatii sau sa ii ridice de pe scaune in momentele cheie ale petrecerii. Repertoriul bogat si plurivalent al unui taraf nunta reuseste sa atinga corzile fragile ale sufletelor contemporane, care sunt adesea macinate de problemele cotidianului si viseaza la un refugiu auditiv in care sa isi regaseasca speranta, voiosia si puterea de munca.

In pofida disparitiilor semnificative care s-au inregistrat in ultimul timp in dreptul tarafurilor de nunta, formatia Simona Tone a ales sa isi conserve spiritul tranditionalist si sa pulseze in continuare sub magia instrumentelor autentice. Majoritatea formatiilor de profil au migrat treptat spre aria "etno" sau au renuntat complet la ideologia culturala si muzicala a stramosilor nostri, lucru complet nefavorabil obiceiurilor autohtone si conceptului de "taraf nunta", care se pierd tot mai adesea in negura uitarii. Acele cupluri de indragostiti care inca se alimenteaza cu dorinta de a promova pe mai departe bogatul folclor romanesc pot apela cu incredere la acest taraf nunta.

O comoara muzicala de nepretuit

Bineinteles, alegem sa ne subordonam cerintelor actuale si valorificam prezenta instrumentelor de actualitate in reprezentatiile noastre live, insa nu intentionam sa eliminam din orchestra noastra acordurile fine de vioara, puternica pulsatie a contrabasului sau muzicalitatea acordeonului autentic. Folclorul mioritic intruchipeaza, in aceeasi nota cu literatura, singura mostenire oferita in dar de catre stramosii nostri, iar noua ne revine fericita sarcina de a o conserva si promova pe mai departe. Asadar, dumneavoastra aveti oportunitatea de a celebra acest moment unic din viata prin intermediul unui program artistic complet, impodobit cu acorduri lautaresti stravechi, care nu doar ca va oferi o nota de autenticitate nuntii dumneavoastra, insa va ramane intiparit in mintea nuntasilor.

O reprezentatie live a acestui taraf nunta inglobeaza, fara doar si poate, un moment emotionat. Da, cantecele de dragoste si doinele infatiseaza o magie aparte, reusind sa sensibilizeze in profunzime si cei mai pretentiosi pasionati de muzica, mai precis pe aceia care considera ca au vazut si au ascultat de-a lungul timpului tot arsenalul traditional pe care il poate pune in scena un taraf nunta. Ei bine, formatia Simona Tone promite sa va impresioneze mai mult decat atat, oferindu-va dumneavoastra posibilitatea de a alege intre formatul de sase membri, respectiv cel de noua membri.

Experienta si dedicare

Acest taraf nunta este recunoscut pe plan local, iar aici ne raportam in egala masura la capitala peisajului autohton dar si la cele mai mari orase ale tarii, insa de multe ori reuseste sa depaseasca granitele fixe prin intermediul mediului online. Asadar, reusim sa fim o "oaza de relaxare auditiva" pentru persoanele care locuiesc in strainatate, acestea revenind negresit in tara in momentul in care doresc sa isi organizeze un eveniment de o asemenea anvergura. Fiind departe de casa, majoritatea romanilor care locuiesc in strainatate asteapta cu nerabdare sa se intoarca pe plaiurile mioritice pentru a avea inca o data sansa de a se bucura pe deplin de bogatia folclorului autentic, neasemuit cu nimic din ce au identificat pe alte meleaguri.

Asadar, daca va aflati in cautarea unui taraf nunta experimentat care de-a lungul anilor a impresionat prin amalgamul de voci puternice si prin intermediul orchestrei complete va invitam sa ne contactati, iar noi va promitem in avans ca nunta dumneavoastra va ilustra un suvernir nestemat pentru fiecare invitat in parte, dar si o bucurie imensa care va celebra cum se cuvine uniunea simbolica dintre doua suflete pereche, ce isi promit fidelitate, respect si dragoste eterna.