Muzica Populara Nunta

Echilibru intre profesionalism si jovialitate

Harul muzical de care dam dovada la fiecare reprezentatie live ne plaseaza pe o pozitie privilegiata de catre toti ascultatorii nostri, fiind suficient sa ascultati o singura piesa din vastul repertoriu pentru a va asigura de faptul ca intruchipam alegerea ideala pentru dumneavoastra. Muzica populara nunta nu reprezinta un sector artistic care poate fi abordat omogen de catre orice solist, ci implica eforturi, experienta si evolutie pe parcursul anilor. Reusim sa ne mandrim cu aceste obiective indeplinite pentru ca ne asiguram de fiecare data de postura noastra scenica impecabila, de comunicarea constanta cu mirii pentru a le pune in valoare dorintele si personalitatea, totul fiind cumulat cu armonia si intelegerea care ne guverneaza componenta scenica.

Ne ingrijim de cele mai mici detalii, incepand cu vestimentatia autentica a solistilor si terminand cu instrumentele de baza care nu trebuie sa lipseasca dintr-un ansamblu de muzica populara nunta. Aducem de fiecare data un plus de noutate si veselie evenimentelor la care participam pentru ca dorim sa ne conservam reputatia castigata cu greu in aceasta industrie de anvergura. Nu ne sunt straine graiurile dulci modovenesti, ritmurile alerte ale Ardealului, dar nici piesele de dragoste specifice Munteniei.

Traditii si obiceiuri

In mod intuitiv, muzica populara nunta este asociata intotdeauna cu piesele emblematice ale folclorului autohton, imbelsugat la randul sau cu o sumedenie de creatii si capodopere muzicale ce au supravietuit de-a lungul timpului prin viu grai. Bineinteles, fiecare interpretare a unui cantec din muzica populara nunta a fost potentata de timbrul si infloriturile ritmice ale solistului respectiv, totul pentru ca forma "finita" de care ne bucuram in ziua de astazi sa fie una fara cusur. Daca ar trebui sa ne gandim pentru un moment la principalele modalitati prin care se conserva spiritualitatea, sentimentele si viziunea asupra mediului inconjurator in cultura romaneasca, atunci "muzica populara nunta" ar intruchipa comoara principala prin intermediul careia ne putem mandri si individualiza fata de alte popoare.

Formatia de nunta Simona Tone este compusa din artisti si instrumentisti care au reusit de-a lungul timpului sa isi ancoreze personalitatea in obiceiurile si traditiile peisajelor mioritice, oferind identitate muzicii populare si promovand-o la cel mai inalt nivel. Muzica populara nunta este o pata autentica de culoare si vibratie care poate fi insuflata generatiilor viitoare, dovada fiind faptul ca inca exista numeroase cupluri de indragostiti care doresc sa celebreze noua etapa din viata lor prin intermediul cantecului popular de dor si dragoste.

Solisti cu experienta

Orchestra Simona Tone este compusa din solisti si instrumentisti cu o vasta experienta profesionala, acestia fiind pastratorii de drept ai bogatiei noastre muzicale. Repertoriul formatiei este imbelsugat cu numeroase piese duioase culese din popor, in special din regiunea Gorjului. Da, aceasta zona a tarii noastre a reusit sa isi consolideze un renume important la nivel international, fiind apreciata si premiata peste hotare prin prisma comorilor muzicale carora le-a dat nastere si cursivitate. Zestrea nationala, datinile si obiceiurile autohtone sunt bunuri fara de care cultura noastra nu si-ar putea consolida o identitate, iar din aceasta cauza tributul adus de interpretii de muzica populara nunta este unul imens, ce se va dovedi esential pe viitor.

Dorim sa fim alaturi de dumneavoastra pe parcursul unuia dintre cele mai frumoase evenimente care va vor potenta parcursul cotidian, nunta fiind o secventa atemporala care o sa va ramana in minte pentru totdeauna. Talentul, omenia si daruirea pentru meserie reprezinta cele trei caracteristici de drept fara de care nu poti purcede in interpretarea pieselor de muzica populara nunta, pentru ca mai presus de abilitatile vocale trebuie sa reusesti sa transmiti nuntasilor semnificatiile bogate ale acestui eveniment special.

Dinamism si energie

Muzica populara nunta aduce un plus de vitalitate evenimentului dumneavoastra, reusind sa anime atmosfera chiar si pentru persoanele care au trecut de foarte mult timp de varsta a doua. Este foarte important sa constientizati in ipostaza de miri faptul ca, in trecut, muzica populara nunta reprezenta principalul fundal sonor care insotea petrecerile si cumetriile. Asadar, se cuvine sa le acordati si acestor nuntasi un moment de veselie si voie buna.

Ritmurile de muzica populara nunta propuse de formatia Simona Tone ilustreaza in linii mari cele mai diversificate regiuni al tarii, aducand laolalta piese din zona Munteniei, Dobrogei, Transilvaniei sau Moldovei. Fiecare public in parte merita pe deplin atentia instrumentistilor nostri, iar din aceasta cauza ne imbogatim constant repertoriul cu melodii voioase, alerte, care sa nu va permita sa zaboviti prea mult pe scaune. Incercam sa aducem un gram de originalitate fiecarei nunti in parte, asigurandu-ne totodata ca pastram intacte traditiile stramosesti, acordurile ritmice si duiosia graiului autentic romanesc. Dispunem de o experienta scenica dificil de egalat de restul competitorilor nostri, de-a lungul anilor de experienta portofoliul nostru de clienti fiind presarat cu nume impozante, dar si cu familii iubitoare care au dorit sa isi creeze propria lor nunta traditionala.